vänner


Inlägget postades 2013-06-29 klockan 18:11:52.
Som: Bilder på mig mfl.
Mina vänner - det finaste jag har
Dessa bilder togs i torsdags kväll hemma hos Johanna där vi käkade pizza, spelade spel, skrattade och pratade i timmar. En mysig tjejkväll helt enkelt!
På dagen åkte jag o stinis till Stockholm tiidigt, strosade runt i staden och besökte Grönan. Det var så jäkla härligt och vi blev barn på nytt, varför ska man växa upp anyway? Vi träffade även på Sverigessnyggastekvinna..
Igår åkte vi hemåt och jag har verkligen haft en toppenvecka med min världsbästa vän♥
Nu är jag tillbaka hemma hos mammsen igen och försöker bli frisk från denna envisa förkylning, samtidigt som jag är hundvakt över helgen. Imorgon är det dags för jobb igen.

lever livet


Inlägget postades 2013-06-26 klockan 19:28:11.
Som: Nikon d40-foton
 
Bilder från 4 juni, tiden går fort!
I lördags var det bröllop som blev väldigt lyckat och fint. Gjorde även något som jag aldrig tidigare har gjort, nämligen sjöng inför alla gäster. Fick även träffa mina saknade kusiner! I söndags provjobbade jag även på mitt nya jobb där jag ska vara i sommar, vilket också var väldigt kul! I måndags bestämde jag o stina lite spontant att vi skulle åka till stränkan så nu är vi här. Vi har cyklat 3 mil, badat, varit med Fanny och njutit av sommarlovet! Imorgon blir det Stockholm.

summertimes


Inlägget postades 2013-06-17 klockan 14:56:38.
Som:
1 vecka på sommarlovet har redan sprungit förbi men den har varit riktigt bra också för den delen!
Solat, badat, träffat mina saknade bästa vänner, festat, sett Medina live, åkt karuseller i regnet, varit på studentmottagning i Linköping hos Amanda, varit på Linns student, varit på personalträff, hängt med syrran, ordnat en lyckad möhippa, bakat cupcakes och bara helt allmänt mått så himla bra och njutit av livet!
Denna vecka är det blandannat midsommar, bröllop och jobb som väntar.
ma girls and me
 

stolt


Inlägget postades 2013-06-09 klockan 22:53:41.
Som: Erica
Yes! Jag klarade det, ettan på Europaskolan och allt vad det har inneburit. Det är inte det lättaste att förstå meningen med livet när man har så mycket plugg men alla nya underbara vänner jag har träffat har lätt gjort det värt det hela.
Alla bra resultat och oförglömliga minnen kommer jag bära med mig resten av livet. Det känns overkligt att det bara är 2 år kvar tills jag tar studenten och sen ska vara redo för att klara mig själv, skräckblandad förtjusning!
Nu är det sommarlov och den senaste veckan har varit underbar med poolhäng hos Fanny, 17-årsdag, studentfest, studentmottagningar, lite för mycket glass, 3 dagar i rad ute på sjön, skolavslutning och mer fest!
Igår när jag kom hem till mammsen solade vi hela dagen och avslutade kvällen väldigt bra med restaurangbesök.
Idag har jag bara planerat inför sommaren som kommer bli grym!
Urladdad kamera, bilderna får vänta.

i'll never let you down


Inlägget postades 2013-06-02 klockan 23:06:28.
Som: Erica
Söndagkväll och här ligger jag och lyssnar på Ed Sheeran, ginger jesus bästa någonsin.
2 dagar kvar till min födelsedag och bara 1 vecka kvar i skolan! Sommarkänslorna börjar komma krypande och det känns så himla bra. Har haft en riktigt trevlig helg med shopping, kvalitetstid med pappsen, vännerna och en halvspårad fest. Den här veckan ska jag bara njuta av sista tiden som etta. Och imorgon kommer min saknade syster hit ♥