noir tease


Inlägget postades 2013-11-24 klockan 19:13:57.
Som: Erica
Söndagkväll, men jag känner ingen ångest! Skönt. Tycker söndagar är ganska sköna faktiskt.
Helgen har jag spenderat i Stockholm med Heddan där vi har varit hundvakt åt hennes systers underbara bulldog Smokey. En lugn, skön och rolig helg, blir alltid glad av att komma till storstan också.
Idag när jag kom hem väntade en trevlig överraskning uppe på mitt rum, presenter är det bästa som finns♥ 
 

timglas


Inlägget postades 2013-11-17 klockan 23:07:36.
Som: Erica
Och så var denna helg också slut. Har släppt alla tankar på plugg och istället ägnat mig åt viktiga saker - tagit mig tid att umgås med dom som betyder mest. Mina vänner och min familj kommer alltid alltid gå före skola och karriär.
Man vet aldrig när man får se dom igen och ibland får man aldrig se dom igen. Därför låter jag dom gå först, vi alla måste tänka på att ta hand om varandra och nu blir jag sådär sentimental igen men det är så viktigt. Ett leende utåt behöver inte betyda ett leende på insidan. Där finns oftast kaos i form av känslor, krav, ångest, tankar, både positiva och negativa. Tänk på det.
 
I helgen har jag varit hundvakt, varit på en väldigt fin och personlig begravning, fått träffa min bästavän, firat min syster och idag tagit tåget tillbaka och åkt o jobbat o gymmat.
Mina fina favoritsystrar
 

music is my life


Inlägget postades 2013-11-06 klockan 22:18:15.
Som: Musik/Film
 
Det bästa med Imagine dragons? Dom är lika bra live som deras studioalbum, dom ger 100% på scenen, dom sjunger så det känns i hjärtat och hela kroppen, alla deras låtar är genomtänkta, dom väcker känslor och texterna går att relatera till. Alla låtar var magiska men tiptoe är nog trotsallt min favorit. Kollar tillbaka på videoklippen och ryser. Gårkvällen blir definitivt ett fint minne.
Dom hade även bjudit in 2 förband varav det ena var riktigt bra det också!↑ 
 
 

tomorrow


Inlägget postades 2013-11-04 klockan 22:15:22.
Som: Erica
Spelar Imagine Dragons förfullt här just nu, för imorgon är det äntligen dags. Ska få se ett av mina favoritband spela live imorgon, i fryshuset tillsammans med Hedvig & Felicia. Det kommer bli helt tiptoe higher.
 
I övrigt har jag haft ett underbart höstlov, passat på att umgås så mycket som möjligt med mina saknade vänner och har i princip hunnit med allt jag planerat förutom plugget då..
Stressen över skolan och höstdeppen börjar så smått smyga sig på, detta är inte min årstid. Trivs inte alls med mörker och kyla. Planering, spontana äventyr och vännerna räddar mig.
För tillfället känner jag mig lite förvirrad över några saker som hänt den senaste veckan och det får mig att fundera över tiden. Hur saker jag har varit med om kommer påverka framtiden. Frågor som uppstår, kan jag svälja min stolthet och är det värt att vänta? Det finns inget som skrämmer mig så som framtiden gör samtidigt som jag vill dit nu.
Gamla stan, a few weeks ago