that's life


Inlägget postades 2014-08-21 klockan 14:55:29.
Som: Nikon d40-foton
2 bilder jag knäppte på Emmas träning ute på Ekelund häromdagen
I helgen följde jag med ut till stallet för att agera fotograf och åskådare och satan, jag måste erkänna att det var jobbigt. Saknar tiden i stallet så otroligt mycket ibland. Blev en blandning av abstinens och framtidsdrömmar, men det var ändå mysigt att vara där och man lär sig mycket av att kolla på också.
På söndagen vaknade jag upp och var sjuk, igen. Åkte till vårdcentralen nästa dag och de konstaterade att jag hade fått en halsböld den här gången. Maximal otur. Men det var bara att åka vidare till sjukhuset för att ta bort den och trots bedövningen har jag nog aldrig upplevt sån smärta. Och jag var tvungen att göra samma sak dagen efter och idag igen. Men nu hoppas jag innerligt att jag får bli frisk, åh blir galen på att ligga hemma och missa allt roligt som händer. Dock är jag alldeles för utmattad för att göra nånting nu och jag kommer antagligen vara trött ett tag framöver. Men, sånt är livet.

sick n tired


Inlägget postades 2014-08-09 klockan 20:07:51.
Som: Erica
Nu har det gått exakt en vecka sedan jag blev sjuk. Sömnbrist, ett arbetspass på 9,5 timmar och en kväll med hårt festande resulterade i halsfluss och körtelfeber. Ibland inser jag verkligen hur extremt ung och dum jag är, men som tur är lär man sig av sina misstag!
 
Min hals mår en aning bättre nu men jag har många gånger under denna vecka fått panikanfall då jag varken kunnat svälja, prata, sova eller dricka pågrund av smärtan. Bitterheten inom mig har också tagit över då jag insett att de 2 sista veckorna på mitt sista sommarlov spenderades sängliggandes.
Samtidigt inser jag hur absurt det är att jag blir bitter över min tillfälliga sjukdom som behandlas med lite antibiotika och sen är ett ont minne blott. Jag tänker på den som lever med en kronisk sjukdom, som tvingas leva en helt annan livsstil än jag. Man anar inte hur lyckligt lottad man är som är frisk och kan göra vad som helst, tills man själv hamnar i den där sitsen. Blir fast i den sjuka kroppen.
 
Precis som efter Bråvalla då jag var sjuk har jag varit rastlös som få, funderat fram och tillbaka. När jag har frisknat till ska jag iallafall; hänga med mina saknade vänner tills dem blir trötta på mig. Vara så jäkla duktig i skolan. Vara en fett cool och schysst trea. Springa skitfort. Bli brunett. Asgarva och ha kul. Ta det där jäkla körkortet. Jobba ihop stålar till en bmw. Satsa på vårt projekt och om det går åt helvete får det väl göra det. Jag ska dock inte festa som att det inte fanns någon morgondag, för det finns det.
1 år kvar sen befinner jag mig på en plats där ingen vet mitt namn