we<3it


Inlägget postades 2014-01-13 klockan 21:11:42.
Som: Nikon d40-foton
Weheartit.com är en utav mina absoluta favoritsidor som jag kan sitta och scrolla på hur länge som helst. Inspirerande bilder och texter som man verkligen kan relatera till! Så efter att min goda vän Pella skaffade sig ett konto där gjorde jag likadant och eftersom jag själv älskar att fota och redigera har jag nu också börjat lägga upp bilder i hopp om att inspirera någon därute.
 
 

saknar/längtar


Inlägget postades 2014-01-07 klockan 16:13:08.
Som: Bilder på mig mfl.
 
Mörka tider som dessa får mig att längta bort nästan varje dag, därav denna bild från Grekland 2013. Efter denna härliga tripp väntade sommarlovet som jag tror var det bästa hittills!
Idag började skolan igen, blandade känslor. Hur tungt det än känns nu, kan det bara bli bättre för varje dag, ett steg närmare studenten.. och dessutom kommer det här året vara fullt av så många spännande upplevelser! På senaste tiden har jag insett vilken stor livsnjutare jag faktiskt är och att jag mår bäst av att ta livet med en klackspark.

2014


Inlägget postades 2014-01-05 klockan 22:33:10.
Som: Erica
Du är inte värd att radera. Sa jag till min blogg när jag insåg att den var mer värd än att försvinna. Det är ju faktiskt guld värt att kunna gå tillbaka och kolla vad man har haft för sig och vad man känt, tänkt och upplevt.
Så jag har inte bloggat på över en månad och mycket har hänt! Ett nytt år är här för att stanna tillexempel och mina enda nyårslöften är att visa upp den bästa sidan av mig själv och ta vara på tiden. Dessutom göra det jag är bäst på - ha så roligt som bara möjligt.
2014 har börjat väldigt bra och med en släng av galenskap med en lång nyårsnatt med gamla vänner och en kryssning med älskade kusingänget.
HIGHLIGHTS OF 2013 - Resorna, festerna, sommarlovet och alla underbara människor jag har träffat!