sverige


Inlägget postades 2014-05-10 klockan 17:58:17.
Som: Resor
Hemma i ett kallt och regnigt Sverige igen! Ganska skönt att vara tillbaka trots att veckan har varit helt galet bra med många nya upplevelser.
I fredags tog vi ett tidigt flyg och jag o Ellen tabbade oss rejält vilket resulterade i att vi nästan missade flyget.. men vi skyllde på att vi var de två ungdomarna i gänget o vi lär inte göra om misstaget att springa ut genom utgången igen i alla fall! När vi landade möttes vi av ett regnigt berlin, tog en taxi till vårt hotell, checkade in väskorna och drog sedan vidare till en stor galleria på Alexanderplatz där vi spenderade mycket tid. Älskar shoppingen i Berlin!
På kvällen åkte vi vidare till EU-tjejernas lägenhet och mötte upp dom andra tvåorna som också hade valt att åka tidigare. Där förade vi innan vi for vidare i natten. Nattlivet i Berlin är grymt men väldigt annorlunda i jämfört med Sverige. I berlin ska man vara avslappnad, inte uppklädd och inte turistig. Dessutom fanns ingen där i vår ålder, majoriteten var runt 25 och uppåt vilket gjorde det svårt för oss 17-åringar att ta sig in på de stora och kända klubbarna. Blev en aning besviken på nattlivet men om 3 år ska jag definitivt åka tillbaka!
lördagen gick jag och några brudar på zoo och vi blev som barn igen när vi såg alla djur! Det blev en supermysig och fin dag där och på kvällen gick vi ut o käkade på ett ställe som heter Hofbräuhaus där de har Tysklands bästa bärs! Den var riktigt god och maten var också bra. Sen åkte vi vidare till flera ställen och kom tillslut hem när det började ljusna ute.
Söndagen var ganska lugn, vi gick omkring i stan och satte oss på ett mysigt mexikanskt ställe för att dricka drinkar och öl. Helt normal sysselsättning mitt på dagen i Berlin. På kvällen åkte vi vidare till hotellet vi skulle bo på med skolan resten av veckan.
Fanny var duktig o hade med sig kameran så jag har lånat lite bilder från henne ↓

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback