Farmsitting


Inlägget postades 2016-03-22 klockan 03:29:14.
Som: Erica
Har haft bästa veckan på mycket länge! Nu har vi varit "farmsitters" i 10 dagar och om jag själv fick välja skulle jag ge oss toppbetyg. Men nu är denna tid över och vi får dela huset med dom andra igen! Ganska skönt att dom är hemma igen dock med tanke på hur mycket ansvar det är att se efter en stor gård på egen hand. Så vad har vi gjort? Det känns faktiskt som att vi mest har skrattat och haft så jäkla kul men vi har också fått en hel del gjort. Vi har tränat ungponnyerna och Pella har börjat sitta på en av dom nu. Man får en bra känsla av att se dom göra framsteg! Vi har också tvättat hela taket i det stora stallet, ett projekt som görs en gång om året. Skönt att vara klara med det... Vi har inte hunnit rida så mycket utan mest fokuserat på att bli klara med allt annat.
Vi har också handlat, lagat mat och tagit hand om alla hus-sysslor. Ungefär varje dag har vi sagt "ikväll ska vi äntligen ha en lugn filmkväll" men nej, så blev det inte. Om inte Alex var här så blev vi bjudna till Nikki och Kevin och spenderade hela kvällen uppe i deras lägenhet. I lördags hade vi även Nicky och Mike över på middag och det blev en jättetrevlig kväll! Kommer nog aldrig sluta förvånas över kanadensare och allt dom har varit med om.
Om denna vecka har varit den bästa på länge så blev söndagen den konstigaste. En blandning av sömnbrist, för mycket vin kvällen innan, 100 saker på att-göra listan, en känsla av att sakta tappa kontakten med alla där hemma. Och things we never talk about. Livet har en tendens att testa en i dom mest opassande situationerna.
Men jag antar att det kan vara bra också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback