HUR KAN MAN SAKNA NÅGON SÅ MYCKET?


Inlägget postades 2011-01-31 klockan 19:43:53.
Som: Hästar

Jag och Curry, fotat av ellinor den 5/9 2010

GRATTIS BÄSTAVÄN


Inlägget postades 2011-01-17 klockan 01:26:49.
Som:


Idag för 15 år sen kom världens bästaste varelse till jorden. äntligen får hon göra allt hon någonsin drömt om - dra ner byxorna lagligt, slänga cykelhjälmen och köra moppe. jag ska se till att hon får en toppendag, för det är hon värd.
grattis på 15-årsdagen stina, du är bäst♥ 

BLACK&WHITE


Inlägget postades 2011-01-17 klockan 00:40:56.
Som:


Jag i lördags, fotat av ellinor
Vet ni att en normal människa sover 1 tredjedel av sitt liv? det blir alltså ca 30 år om man blir 90 år gammal. om jag blir 90 kommer jag antagligen ha sovit typ 10 år eftersom jag inte är normal. det är ju rätt smart att sitta med datan i knät halv 1 på natten när det är måndag när jag vaknar! whatever, denna vecka har iallafall varit bra. i tisdags började skolan igen och det känns okej. i onsdags började jag ta hopplektioner igen o det känns ännu mera okej. och i helgen har det varit konfaläger med ett gäng sköna nötter och jag har nu fått ett nytt smeknamn; jesus. eftersom jag var jesus på vår lilla teater och wow, ni teatermänniskor är helt grymma! jag kan inte ens plugga in 2 repliker...
känner att jag måste sova nu, ladda inför en ny vecka.
Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work) - en låt precis i min smak, love

INDRA


Inlägget postades 2011-01-10 klockan 16:53:11.
Som: Bilder på mig mfl.
Jag & Indra

foto: daniel troedsson, redigering: jag


LÖRDAG 8/1


Inlägget postades 2011-01-08 klockan 18:51:39.
Som:

Det jag gör just nu
Igår när jag vaknade upp bredvid Linn kände jag mig plötsligt väldigt illamående, så jag fick springa till toan... min tur att bli magsjuk! uschofyoblä. alltså blev det inget skidåkande idag, istället har jag varit själv hemma hos pappa och bara tagit det lugnt. syrran var iallafall här förut med lite grejer som hon köpt till mig, tack ♥
nu ska jag fortsätta kolla tv och sitta vid datorn, hehe
ha det bra!

MITT 2010


Inlägget postades 2011-01-03 klockan 23:10:29.
Som: Erica
Vintern: Året började med en kryssning till finland, alltid lika kul! Det var en bra tid och en bra start på året, jag var mer aktiv på bloggen, fotade mer, umgicks mer med kompisar och gjorde fler roliga saker än jag gör idag.
Våren: Våren kom och sommaren närmade sig! Ägnade mig mest åt skolan, min hund, kompisarna och hästarna. dagarna såg ungefär likadana ut. I maj sålde vi våran border collie för han trivdes inte hos oss längre, vi hade inte tid med honom. jag hade tagit hand om honom dagligen i 3 år och så helt plötsligt var han borta. han lämnade ett stort tomrum efter sig men jag kan inte säga att jag tänker så mycket på honom idag. men det är klart jag saknar honom och jag kommer aldrig glömma honom.
har endel fina minnen från denna tid också.
Sommaren: Äntligen sommar! I början på juni kom curry till stallet för jag skulle låna honom även denna sommar. Jag fyllde 14 och det firades med att gå o se ken ring på mejeriet, haha den kvällen glömmer jag aldrig. Flyttade med mamma från en lägenhet till en annan och där trivs vi mycket bättre. Slutade 7:an och fick sommarlov. seglade och badade mycket, vädret var underbart och livet lekte. I juli följde jag med min fina stina till skåne och var för första gången på horse show, falsterbo horse show. Vi hade grymt kul! Dagen efter vi hade kommit hem blev det ännu en tur neråt i landet, denna gång till liseberg med sofia o ronja och det var också sjukt kul! Efter det tillbringade jag mycket tid i stallet, målade boxar och red för fullt. Curry blev bara finare o finare och lärde sig mer o mer. Månaden slutade med en resa söderut IGEN, med pappa o carro men det gjorde mig verkligen ingenting, jag älskar att resa. vi badade och åkte runt o kollade på båtar, det var en mysig resa. Augusti gick verkligen snabbt, hela sommaren tog slut lika fort som den hade börjat och jag började 8:an.
Hösten: Började bra, älskar början på hösten när det är så fint ute. I september sattes curry ut på annons och det tog inte lång tid innan han var såld. egentligen var det tänkt att jag skulle köpa honom från början men det var så mycket som kom emellan så det blev inte så. tråkigt, men det är svårt när man inte har hästintresserade föräldrar. ponnyn som inte ens kunde en ordentlig galoppfattning när han kom till mig, som jag tränade upp och som kunde bli något riktigt bra enligt min tränare, var nu borta ur mitt liv. saknar honom.
I början på november flyttade jag från mitt barndomshem till en lägenhet i västervik med pappa.
jag kände att jag verkligen inte var något barn längre och började tänka mer o mer, på allt möjligt.
det jag ägnade mig mest åt var skolan, kändes som jag pluggade hela tiden. har inte varit aktiv på bloggen sista delen av året och knappt fotat något alls. det som har lättat upp i mitt förvirrande tonårsliv har lätt varit kompisarna i skolan!

Ja, det var en rätt rejäl summering av "mitt 2010". Nu är det 2011 och jag satsar på att leva mitt liv som jag vill ha det, ta dagen som den kommer, tänka positivt och ha kul!