TYSKLAND - DEL 3


Inlägget postades 2011-03-31 klockan 21:28:42.
Som: Resor

Alla bilder fotade av mig med min nikon d40.
Bilder på anläggningen! stallet, skrittmaskinen, longeringstältet, paddockarna och ridbanan.

TYSKLAND - DEL 2


Inlägget postades 2011-03-30 klockan 20:56:32.
Som: Resor

Alla bilder fotade av mig med min nikon d40.
I denna lägenhet bodde vi under tiden vi var där, supernice!

HEMMA BRA, BORTA BÄST


Inlägget postades 2011-03-27 klockan 22:58:55.
Som:
Jao, typ så. stall magdalenenhof var hur underbart som helst och jag kommer aldrig få ett så bra praoställe igen! lägger upp bilder imorn eller i veckan.
nejmen, lite allmänt: hemfärden tog ungefär 9 timmar så vi var hemma kl tre på eftermiddagen igår. då var det bara att byta om lite snabbt o sen åka in till stan på 1-årskalas för lilla albin. efter det drog jag, syrran o evelina på bio - "hur många lingon finns det i världen", jag som kollade lite på glada hudik som gick på tv i höstas tyckte det var kul att se filmen nu också. haha grymt skön var den faktiskt! och fin o sorglig o lite allt möjligt - alltså sevärd. well, efter det drog vi vidare för att sova, gud jag var så trött att jag slockna runt 9. idag har jag gått upp halv 9 (en söndag!), åkt tillbaka till bynn, handlat o fikat med morsan o syrran, packat upp o lite annat shit, käkat middag med hela familjen och fått en ny favoritlåt .
imorn är det back to school igen, men först ska jag drömma om lite fina hästar, och mirko...
peace and love angels 

HATE ME, HURT ME, BUT DON'T LEAVE ME


Inlägget postades 2011-03-06 klockan 21:43:34.
Som:

Dagen har bestått av mässa i odensvi (konfa), plugg, och så har jag även varit ute o cyklat o gått för jag hade lust med det! förut la jag mig i badet och efter det var det ju såklart solsidan - skönaste programmet på länge, så svenskt, så klockrent. nu sitter jag o halvglor på wallander men snart blir det väl antagligen att krypa ner i sängen.
i veckan som kommer nu har jag fullt upp, ska bland annat hämta ut mitt pass, växla pengar, köpa ridbyxor och födelsedagspresent till mamma. och så självklart skolan med läxor och prov...
peace