höstlov nummer 2


Inlägget postades 2013-10-28 klockan 22:52:41.
Som: Bilder på mig mfl.
Bilden är tagen från Johannas blogg, gå in o kika på den! Hon skriver riktigt bra and she is better with pictures than me hehe..
I lördags var det alltså halloweenfest som bilden visar. Det var förfest hos mig, alla var välkomna in och hela världen var min (Maggio♥) Drog vidare till en lokalfest sen, dansade loss och avslutade hos mig sen igen. Kvällen blev otroligt lyckad!
 
Jag har nu höstlov och har åkt till Småland i vanlig ordning för att spendera ett par dagar med mina stjärnor här hemma. Livet är som vanligt en bergodal-bana men förutom det svenska klimatet känns det mesta riktigt bra nu. Dom säger att år 2 på gymnasiet är hemskt men sätter man upp mål är det bara att kämpa. Jag är dessutom lite säkrare på vad jag vill göra efter studenten nu och det känns så himla skönt.
En sak vet jag också, och det är att jag skulle aldrig vara den jag är idag utan mina fantastiska vänner som jag alltid har vid min sida. Det kan vara småsaker men bara tanken på att jag har alla dessa härliga människor runt mig gör livet lite mer värt att leva.
Lovet är tänkt att innehålla en väldans massa bra musik, vänner, fikor, shopping, syrran, linköping, hundvalp, kusinmys, stallet, sovmorgnar (!), plugg, träning, fest och satsumas.
 

save me


Inlägget postades 2013-10-06 klockan 22:57:27.
Som: Erica
Mycket bra helg! Igår spenderade jag o syrran hela dagen i Stockholm, besökte gamla stan och moderna museet. Underbara stad, vill bo där.
En favorit just nu:
 

not this time


Inlägget postades 2013-10-03 klockan 21:48:50.
Som: Erica
 
Tur att man får blommor av någon i alla fall.. daddy you are cool.
Dagen igår var väldigt bra och intressant. Utmärkelsen dagens nörd måste ha gått till mig då jag läste en engelsk poesibok i Nobelbiblioteket med en flitigt pluggande Ellen vid min sida. Träffade även på Idol-Miriam så var tvungen att önska henne lycka till eftersom hon är jäkligt ball.
Idag har jag o Fanny haft möte med en tjej från abc-gruppen, vi ska alltså redan börja planera inför vår student.. det känns så långt bort! Men jag antar att det går fortare än vad man tror så står man helt plötsligt där och ska vara redo för livet. Om man någonsin blir det.

experience is the best teacher


Inlägget postades 2013-10-01 klockan 22:46:58.
Som: Erica
jag behöver ett stativ
Tisdag 1 oktober. En tisdag som så många andra men ändå en unik dag. Imorgon ska klassen till älskade storstan! Nationalmuséet, utställningar, fredsbevarande, leta efter planeter i Sweden solar system, Ulla Winbladh och Odd molly står bland annat på schemat och det kommer säkert bli en fin dag. Ska även till Stockholm på lördag men då med syrran. Har förövrigt en förjäkla hemlängtan, saknar tryggheten jag inte alltid har i mig själv.