update om livet


Inlägget postades 2014-04-28 klockan 20:34:22.
Som: Resor
2 bilder från sommaren 2009, bilade ner till Lübeck och Berlin med familjen
Tiden går fort! Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag besöker Berlin igen, men denna gång med mina girls + några sköningar från skolan. Nu ska vi klara oss helt själva men eftersom det är i Europa och lite tyska sitter kvar är jag inte så orolig. Kommer bli så jäkla kul!! Studiebesöken vi kommer göra nästa vecka kommer nog dessutom bli en aning intressantare än antikens gudar som vi fick lära oss om förra året då vi åkte till Grekland..
I övrigt så mår jag som bäst nu när sommaren är på väg, träningsmotivationen kommer tillbaka och de sista skoluppgifterna börjar checkas av. Bara 37 dagar tills jag blir 18åring också, perfekt.

dreams


Inlägget postades 2014-04-27 klockan 18:04:40.
Som: Erica
Jag drömmer väldigt ofta och väldigt konstiga drömmar om nätterna. För ett tag sen drömde jag att jag fick komma på arbetsintervju som spårade en aning.. tror inte att jag fick jobbet i alla fall. Det komiska med detta är då att jag för några veckor sen skickade in mitt cv till det här stället som jag hade drömt om. Jag fick komma på intervju på riktigt denna gången och nu i fredags var jag där och provjobbade! Ska fortsätta jobba där på helger och nu i sommar. Efter det här har jag nästan börjat tro på att det man drömmer kan bli verklighet♦

je t'aime


Inlägget postades 2014-04-02 klockan 21:37:42.
Som: Nikon d40-foton
Uppe i Montparnasse-tornet, besök på Louvren, utsikt från hotellrummet och såklart Eiffeltornet♥