you on my mind


Inlägget postades 2014-02-20 klockan 19:18:14.
Som: Resor
Mitt hjärta är ute på hal is igen och det är du som har orsakat det. Det är långt hemifrån och jag kan inte hjälpa det. Love is blind.
 
Det är sportlov och det är hur skönt som helst. Har hunnit med att göra lite allt möjligt, träffa saknade vännerna, nostalgiskt stallhäng och lite shopping. Har åkt med Jenny som precis tagit sitt körkort och övningskört själv, älskar att köra bil! Resten av veckan blir ganska lugn.
 
Nu har vi även bokat Paris (därav bilden↑)!! Mammas väninnas dotter som är en gammal vän till mig bor och jobbar därnere så den 27 mars åker vi ner och hälsar på. Kommer bli helt underbart!
 
 

nail art by mly


Inlägget postades 2014-02-15 klockan 15:29:07.
Som: Mina foton
         
Mina naglar är tråkkorta men mly fixade dom igår och jag blev väldigt nöjd med dom!
Gårdagen blev faktiskt inte så tokig som jag fruktade. Jag fick fina sms, kramar, middag, rosor, bakverk, bärs och kvällen spenderades med Hedvig och Mly. Härliga brudar! Kan säga det hur många gånger som helst, mina vänner är det bästa jag har♥
 

16 days


Inlägget postades 2014-02-13 klockan 09:18:27.
Som: Musik/Film
Tele2 Arena 1 mars, kommer bli grymt att se enligt mig sveriges dj-kung number 1! Taggatagga

the ocean - julia spada


Inlägget postades 2014-02-11 klockan 20:17:59.
Som: Mina foton
" We reach the end here, crushed like the waves
We reach the end here, nothing to save
And though the ocean looks infinite
from the far side
it breaks here, it dies
just like you and I."

One


Inlägget postades 2014-02-04 klockan 21:59:39.
Som: Erica
Favorit
På uppmaning av min bff som tycker att jag veerkligen borde börja blogga oftare istället för att börja skriva dagbok. Men kan tipsa om det, där kan du skriva ner allt du tänker på, erkänna saker för dig själv och slippa bli dömd.
Jag har tänkt på hur mycket man faktiskt hinner med på en dag. Och jag tycker vi borde uppskatta alla chanser vi får till att uppleva saker varje dag och ta vara på tiden.
Idag har jag i korta drag haft fjärilar i magen, sjungit inför hela skolan, fikat på rogge och pratat om allvarliga ting, kollat på cellkärnor genom mikroskop, faktiskt haft kul under en naturlab samt bakat pepparkakor. Nu blir det PH.