DAG 23 - DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE


Inlägget postades 2011-02-23 klockan 19:16:49.
Som: Erica
När jag är riktigt nere finns det inte mycket som får mig att må bättre, då känns allting bara omöjligt. men det som alltid får mig att må bättre är träning, när jag tränar koncentrerar jag mig bara på det och det får inte plats så mycket andra tankar i huvet då. dessutom känns det så bra efteråt!
mina vänner får mig också att må så mycket bättre, är så glad att jag har dom. seriöst vad skulle man göra utan sina vänner?
att vara i stallet hos hästarna får mig också att må bättre.

DAG 21 - ETT ANNAT ÖGONBLICK


Inlägget postades 2011-02-22 klockan 20:42:32.
Som:
Bara tar ett random från idag. eftersom jag är en vanligtvis glad person så garvar jag ju ganska ofta. vilket jag såklart gjorde idag! det var när jag, sofia o stina var ute o red förut som stina o jag började asgarva åt sofia eftersom hon är så grym när hon rider. just i det ögonblicket kändes det så bra för när du asgarvar finns det ju inga problem i världen :]

DAG 20 - DEN HÄR MÅNADEN


Inlägget postades 2011-02-22 klockan 20:25:57.
Som:
Ja, februari månad börjar ju lida mot sitt slut, tiden går så jäkla fort! men vad har jag gjort då? hm, månaden började iallafall fint med att jag äntligen fick ta bort tandställningen. och så har jag ju varit i romme och glidit i backarna, vilket också var finfint! har planerat inför tysklandresan som vi peppar till, har även peppat en hel del till nattinnefotbollen, som vi dock inte kan vara med på nu eftersom den ska vara precis den veckan då det är prao... typiskt! och ja, denna vecka är det ju då sportlov vilket är underbart såklart. måste bara tillägga att jag har fått mina första ridstövlar också, (har ridit med chaps innan) vilket är super ! februari är ju inte slut än, men i helheten har det varit en bra månad.

DAG 17 - MITT FAVORITMINNE


Inlägget postades 2011-02-17 klockan 17:56:03.
Som: Erica
Jag har inget speciellt favoritminne, men jag har jäkligt många härliga minnen!
ett speciellt är när jag, pappa, farmor o kusinerna reste till indien och var där i 2 veckor. lätt min favoritresa, helt underbart var det.

på tal om att resa var jag nyss o fixade pass, stina o jag åker till tyskland för att praoa i mars. känns som jag kommer ta med mig minnen hem därifrån också...

DAG 16 - MIN FÖRSTA KYSS


Inlägget postades 2011-02-16 klockan 20:23:39.
Som: Erica
Haha ja... den kommer jag faktiskt ihåg! eller jag vet inte om det var den första, men jag gick i trean eller fyran och var på kalas. och där kysstes vi, jag och min kille! så romantiskt så! åh saknar den tiden, även fast man var liten och gjorde konstiga saker...  

ROMME


Inlägget postades 2011-02-15 klockan 19:51:48.
Som: Resor


I helgen var jag på min första skidsemester och den blev väldigt lyckad! blev såklart endel failar i backarna men nu är jag rätt hyfsad om jag får säga det själv. slalom har verkligen blivit ett av mina favvointressen och jag längtar jämt till nästa gång jag ska åka. hoppas på trysil nästa år !

DAG 15 - MINA DRÖMMAR


Inlägget postades 2011-02-15 klockan 19:13:04.
Som: Erica

Åh, sånt här är så jobbigt. mina drömmar är mina och de är liksom.. drömmar.
men det jag vill är att må bra och leva lyckligt och att mina nära o kära också ska må bra. jag vill göra något bra med mitt liv och tjäna mycket pengar. och så vill jag inte bo kvar här! jag vill resa mycket, till australien och usa bland annat. och så vill jag hitta någon som jag älskar och som älskar mig. jag vill bo på en fin gård och ha några hästar. och så vill jag bli mer säker och "hitta mig själv". och så vill jag göra en jävla massa andra saker! 


DAG 13 - DEN HÄR VECKAN


Inlägget postades 2011-02-15 klockan 18:57:13.
Som: Erica
måndag: ny skolvecka.. efter skolan följde jag med stina hem, vi drog till stallet och tog en sväng på honey och seven på fältet, kul men alldeles för kallt! kom hem till min goa mamma som jag fick choklad av eftersom det var alla hjärtans dag. hade tyvärr ingen sötnos att ge något till, men jag hoppas iallafall familj o vänner vet hur mycket dom betyder ändå! tycker denna dag är liite överskattad.
tisdag: idag kom jag knappt ur sängen på morgonen, gryymt trött! men var bara att bita ihop och gå till skolan, lång men helt okej dag. pappa hämtade mig och vi åkte på visning av ett hus i västervik men ingen av oss gillade det speciellt mycket. åkte o handlade och nu sitter jag här mätt o belåten o njuter av att bara få vara hemma o ta det lugnt.
onsdag: skola, konfa och hoppträning på kvällen.
torsdag: skola, åka in till stan o fixa pass
fredag: skola
lördag & söndag: får se vad jag hittar på :)!

DAG 11 - MITT SYSKON


Inlägget postades 2011-02-14 klockan 22:33:19.
Som:
Jag har en storasyster som heter Caroline Anna Maria Bergstedt.
kallar henne för carro och en rad andra fina smeknamn hehe...
hon är 7 år äldre än mig, alltså fyller hon 22, i november. vi är väldigt olika både till utseendet och sättet. när vi var små gjorde vi det mesta tillsammans men sen började hon gymnasiet och nu pluggar hon till sjukgymnast i linköping, hon har alltid varit en pluggis. (inte för att det är något fel med det.) ibland är det lite tråkigt att hon inte bor hemma längre, jag har vant mig nu men i början kändes det tomt att komma hem när hon inte var där. jag saknar tiden när vi var små och det inte fanns några problem. men det går inte att backa tiden! min syster är verkligen toppen och jag älskar henne något enormt, hon är alltid så snäll mot mig och stöttar mig jämt även fast jag är en dum och jobbig lillsyrra ibland.  

DAG 9 - MIN TRO


Inlägget postades 2011-02-09 klockan 19:35:54.
Som: Erica
Jag tror på mycket! bland annat på mig själv, det måste man ju göra. Jag tror på att jag kan klara det jag ska göra, jag vet att jag kan om jag bara vill.
och även fast jag går o konfirmerar mig så är jag inte direkt kristen, jag tror inte på jesus och gud och allt det där. konstigt att man ber då egentligen? det händer ju faktiskt att man gör det, fast man inte alls är kristen.
nej, det jag tror på är ödet. det som händer, händer av en anledning och det finns ett öde för alla.
men jag tror också det finns någon som vakar över just en själv, en skyddsängel.

DAG 8 - ETT ÖGONBLICK


Inlägget postades 2011-02-08 klockan 21:03:16.
Som: Erica

Livet består av ögonblick och det finns så många av dom att det är svårt att välja bara ett!
bara för det kom jag på ett nu, bara sådär. galet.
det var för flera år sen så jag kommer inte ihåg så mycket.
iallafall, pappa hade precis kommit hem från skottland. han skulle egentligen varit borta några månader för att segla till västindien tror jag det var. men det misslyckades för de hamnade i en storm på nordsjön så han fick åka helikopter till skottland och sen komma hem igen. och när han väl hade kommit hem igen så ville jag ju självklart träffa honom men han sov just då så mamma sa "men pappa vilar nu." jag vet inte varför men just då tvivlade jag på om han verkligen var där, och levde. det kan ha berott på att när vi skulle till sjukhuset när farfar hade dött så sa hon också något sånt, "farfar sover nu, han är en ängel."
       


DAG 7 - MIN BÄSTA VÄN


Inlägget postades 2011-02-07 klockan 19:57:32.
Som: Bilder på mig mfl.

fotat av sofia den 31/5 2010
Min absolut bästavän heter Christina Maria Troedsson. brukar kalla henne för lite allt möjligt men oftast blir det steve, steven, stevie, shristina eller helt enkelt stina. vi träffades i 0:an, på lågstadiet och blev kompisar där och tydligen måste det varit något väldigt speciellt med denna flicka eftersom vi efter 9 år fortfarande är bästa vänner. vi har växt upp tillsammans, skrattat, gråtit, slagit varann, skällt på varann, till och med delat blod som äkta blodssystrar. allt har vi gjort tillsammans och utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. eftersom vi känt varann så länge känner vi varann utan och innan, kan snacka om allt och vara kompletta retards tillsammans utan att skämmas det minsta. jag tror ärligt talat vi kommer vara bff's resten av livet, jag släpper henne inte i första taget. föralltid ska jag skydda dig, älska dig, stötta dig och finnas där. jag älskar dig syster 

DAG 6 - MIN DAG


Inlägget postades 2011-02-06 klockan 21:04:44.
Som: Erica
Min dag har varit bra!
gick upp ungefär halv elva och åt frukost. efter ett tag ringde lollo o frågade om jag ville följa med och rida.
och eftersom jag inte hade något annat för mig så sa jag ja och då kom hon o hämta mig, vi åkte upp till stallet, mockade o fixade honey o seven o åkte sen till ridhuset och red ett ordentligt dressyrpass som gick bra.
åkte hem, duschade o åt mat. halv sex åkte jag med sofia o ellinor till körkan i edsbruk för att gå på "ungdomsmusikgudstjänst", vi är ju konfirmander. gudstjänsterna brukar oftast vara grymt sega men denna blev faktiskt bra, smälte lite grann när grabbarna i bandet adamalexander uppträdde, riktigt duktiga är dom! dessutom hade vi ganska kul åt folk bakom som sjöng psalmerna högt och fel + en social kvinna som betedde sig som en liten fjortis. gash! kom iallafall hem precis till solsidan och tacosen som stod på bordet. nu blir det wallander, sen sova.