festivallivet


Inlägget postades 2014-06-30 klockan 14:52:00.
Som: Bilder på mig mfl.
26-28/7 2014
WOW. Två festivaler avklarade och många minnen rikare! Summerburst som ägde rum på Gärdet på Östermalm var magiskt bra eftersom jag älskar house. Två dagar var perfekt då man orkade hålla igång hela tiden och det var superskönt att få sova i en lägenhet under helgen. Tyvärr tappade vi bort varandra inne på festivalområdet flera gånger, men vi hann ändå umgås under dagarna innan vi åkte iväg. Älskar när man är ett gäng med några av sina närmsta vänner, man kan luta sig tillbaka, bara prata och skratta åt vad som helst.
Bråvalla kan ha varit något av det bästa jag varit med om! Trots allt regn och leran känns det som att det hör till och man får stå ut med det i några dagar. Fick en aning cellskräck av att sova i tält så resten av nätterna sov jag och Sofia i bilen. Stämningen var på topp, alla man träffade var trevliga och musiken var förstås hur bra som helst.
Jag hann med att se älskade Krunegård,  Den svenska björnstammen, Dimitri, Lana, Sam smith, Broiler, Blasterjaxx, Maggio (+Håkan!), Kings of leon, Alesso, Bastille, Adrian Lux, Kanye och Axwell & Ingrosso. Vissa som jag har drömt i flera år om att få se och vissa som verkligen överträffade mina förväntningar. Jag är iallafall galet nöjd med festivalandet och nästa sommar blir det definitivt återbesök!
Förkylningen kom som förväntat på posten igår så nu håller jag mig inomhus ett tag medan ovädret fortsätter. På fredag börjar verkligheten igen då jag börjar jobba.

2/3


Inlägget postades 2014-06-12 klockan 17:59:11.
Som:
SOMMARLOV. Fattar ni? Jag klarade tvåan på Europaskolan!! Dessutom fick jag och mina UF-polare ta emot stipendium i kyrkan, faktiskt en dröm som jag haft sedan jag började skolan. Och idag var det alltså min tur. Jag är så lycklig över att lovet äntligen är här och att det här läsåret är över. Kanske det mest psykiskt påfrestande året i mitt liv med prestationsångest, stress och alldeles för mycket oro. Nu kan jag lämna allt det bakom mig för jag har lärt mig hantera det.
Sommarlovet kommer inledas med Summerburst i Stockholm imorgon med ett härligt gäng på 6 tjejer och 1 kille! Första gången jag är på festival så det ska bli jäkligt kul! Om 2 veckor är det också dags för Bråvalla med ett annat härligt gäng. Jag tror faktiskt att festivallivet kommer passa mig riktigt bra!

let's start with forever


Inlägget postades 2014-06-10 klockan 21:56:51.
Som: Bilder på mig mfl.
6/6 2014
My girl, snart väldigt snart påbörjar vi vårt sista sommarlov tillsammans. Trots att det är väldigt skönt att bli vuxen förstår man inte hur mycket ansvar det innebär förrän man väl är där och ska börja ta itu med saker som att byta bank, skaffa körkort, jobba, betala utlandsresor själv och planera allting i detalj. Det går inte alltid så smidigt för en drömmare som mig, men Nike's slogan är samtidigt mitt motto.
Idag har jag o min kära klass haft "studentkul" för treorna som tog studenten idag och när dom fick springa ut från skolan för sista gången fick jag rysningar genom hela kroppen för det var så fint och overkligt att det faktiskt kommer vara jag om mindre än 1 år!!
Dissade studentfesten ikväll och drog istället iväg med Fanny och Elleniris och tog ett nakendopp i Mälaren.
Äntligen är sommaren här och jag är så lycklig!

the wedding


Inlägget postades 2014-06-08 klockan 18:53:11.
Som: Bilder på mig mfl.
Det blev ett fint bröllop och jag blev faktiskt en aning rörd, kanske för att det var just min pappa som gifte sig. Alla var så fina och jag måste erkänna att jag blev lite sugen på att själv få gifta mig någon gång i framtiden.. Inte för den anledningen att visa upp min fina klänning eller ring, utan för att rakt ut från hjärtat, sådär fånigt lyckligt erkänna att det här är den jag vill leva med, livet ut. Nu har jag ju redan funnit den jag vill dela resten av mitt liv med, fast som vänner då. Stina har varit här hela helgen och tiden har som vanligt gått alldeles för snabbt! Nu är det dock inte så långt kvar tills jag åker hem på sommarlov och får träffa hela gänget igen.♥